Переваги вентиляційних коробочок

від компанії EOS

Якість матеріалу вентиляційних коробочок від компанії «ЕОС»

Вентиляційні коробочки «ЕОС» виконані з високоякісного «ABS» пластика. Цей матеріал володіє відмінними показниками за такими характеристиками: зносостійкість, ударостійкість, морозостійкість. Крім цього вищевказаний матеріал стійкий до агресивних середовищ, куди входить і цементно-піщаний розчин. Більш того, матеріал довше зберігає свій початковий колір в порівнянні зі звичайним пластиком, використовуваним в будівництві.

Підхід при розробці даного продукту

Вентиляційні коробочки «ЕОС» розроблені з урахуванням побажань всіх учасників будівництва беруть участь при розробці і зведенні фасадів з лицьового і клінкерної цегли: архітектори, проектувальники, виконроби або замовників. Кольори вентиляційного елемента ідеально підходить під спеціалізовану кладочную суміш для лицьового і клінкерної цегли ТМ «БудМайстер».

Точність геометричних розмірів

Вентиляційні коробочки «ЕОС» мають високоточними розмірами. Елементи дренажної осушувальної коробочки щільно прилягають один до одного, на відміну від аналогів представлених на ринку України. На перший погляд цей показник несуттєвий. Але це тільки на перший погляд, тому що вентиляційні коробочки мають неточність в розмірах виділяються на загальному масиві лицьової кладки з цегли. Крім цього в зв’язку з нещільним приляганням двох частин вентилятора один до одного з’являється загроза попадання частинок розчину або затікання «молочка» з розчину у внутрішню порожнину вентилятора. Вищевказані недоліки можуть зменшити корисну площу перетину проходу повітря для вентиляції повітряного прошарку і виведення конденсату з тіла утеплювача.

Універсальність і простота монтажу

Вентиляційні коробочки «ЕОС» перевершують інші аналогічні продукти за рахунок своєї товщини, яка становить 9 мм, і є оптимальною для збереження ідентичною ширини швів, як для вітчизняних, так і зарубіжних виробників лицьового і клінкерної цегли. Крім цього в вентиляційному елементі «ЕОС» розроблено нове рішення по фіксації елемента в суміші або розчині.

Економічність

На відміну від інших виробників вентиляційних елементів, вентиляційний елемент «ЕОС» досить встановлювати з кроком 1 м. Ця перевага була досягнута за рахунок внутрішньої сітки розробленої спільно з фахівцями з аеродинаміки і руху повітряних потоків. Маючи частий крок розстановки ребер, а це необхідно для запобігання від попадання води комах і гризунів в тіло стіни, вдалося домогтися високих показників по забору і циркуляції повітря для провітрювання основного масиву стіни.

Доступність пропонованого товару і сервіс обслуговування наших клієнтів

Наш продукт, можна придбати, звернувшись за контактами вказаними на сайті. Крім цього, фахівці нашої компанії можуть провести професійну консультацію по даному продукту і відповісти на Ваші запитання.